Nepočítaní

Nepočítaní

Anotace: A Ty? Počítáš?

Princezna s tmavými vlásky,
Co na rtech všetečné otázky má.
Taková bys mohla být,
Kdybych já jen chtěl mít
O jednu porci méně.
Tak zatímco dojídám,
Sžírá Tě hlad do posledního sousta.

Král s trnovou korunou,
Co s hvězdami i lunou se zná.
Takový bys mohl být,
Kdybych já jen chtěl mít
O jeden oblek méně.
Tak zatímco se oblíkám,
Vím, že takových jako ty je spousta.

Malé dítko, co chce si jen hrát, smát se,
něco si přát, nebo aspoň oba rodiče znát.
Ale ani to nemůžeš být,
Protože to já bych musel chtít,
A tak, když zavírám oči,
Mizíš, umíráš.
Teď,
Teď,
Teď...
Autor Daya, 28.07.2011
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí