jsem taky člověk, vulgární

jsem taky člověk, vulgární

Anotace: homo vulgaris

mám na vás jednu žádost
píšu totiž spoustu sraček
vim o tom
někdy to jsou dobrý sračky
ale prosim
až se někomu bude zdát
že je to fakt grandiózní sračka
jenom hovno
rozmazaný
na vašem monitoru
//teď jsem zabil mravence, a pak se podíval do slunce, odpočívej v pokoji//
tak mi prosim napiště
kamkoliv
že mě nesnášíte
že nic neumím
že stojím za hovno
já to totiž potřebuju
dává mi to sílu
jsem taky jeden z v ás
asi.
bohužel.
naštěstí.
Autor ego_nothing, 29.07.2011
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí