Zažraná minulost

Zažraná minulost

Anotace: ozvěny minulosti ...

Kus minulosti "zažrala" se mi pod kůži,
už nehřeje mě tvoje přítomnost.
Ostruhy zklamání bodají mě do duše,
skoro jak trny od růží.

-Nemám slzy...

Ztracená ploužím se půlnocí a chci se rozplynout,
chci být jen tvojí vzpomínkou.
Ty myslel jsi na jinou, ale mě objímal tak opravdově,
že tomu do teď nechci věřit.

-Naděje podává mi kapesník..

Váhám zda lež má krátké nohy nebo jen blouzním
a mám horečku.
Ať tak či tak, budoucnost nás dvou už neslepí ani nejlepší iluzí
a já píšu nekonečnou TEČKU!
Autor rivombroza, 29.07.2011
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Kapka, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další na smutnou notečku.

29.07.2011 22:48:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí