Sen o láske

Sen o láske

Anotace: ...

Niekedy mám pocit,
že snívať je zbytočné
inokedy snívam
každé sviatky vianočné.

Snívam o bozku,
dotknúť tvojich pier sa chcem
nech sa neskončí tento môj sen.

vločky z neba padajú,
ako letný dážď,
len teba tam hladajú...
kedy mi bozk dáš?

Do snehu si lahnime,
spravme anjela...
spytujme sa sami seba,
či to zmysel vôbec má.

vločky padajú z neba,
no ja chcem len teba.
pre jednu vločku??...
nie! pre teba žijem.
Pretože len jedno viem,
že Teba milujem!

Nádej bola,bola veľká
no stratila sa v hmle.
Ten okamžik zmenil mi život celý,
ako keď sa topí sneh biely.

Vraj je možné v teple sa triasť,
vraj aj v zime sa hriať,
a vraj je láska na vine.
Lúbim ťa! veríš mi?
či opäť nie?...

Láska niečo silné je,
láska je to čo ťa zohreje,
či je teplo či je mráz,
s ňou sa môžeš smiať zas a zas.
Autor Jerry, 29.07.2011
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, tato22, Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí