...ale krásný

...ale krásný

Anotace: Někdy se opravdu nechce probouzet... :)

Usmál ses na mě Lásko
a já ti úsměv vrátila
Řekl's mi jenom Krásko
A já se tvých rtů zmocnila

Nestihl jsi to dořeknout
A stejně Nač jen slova
Pár vteřin Jen se vysvlíknout
Milovat se A znova

Usnula jsem ti ve dlaních
Když noc už střídal den
A ráno sama Zoufání
že zas to byl jen sen
Autor Rakasteta, 29.07.2011
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí