MLADEJ BLBEJ MRTVEJ

MLADEJ BLBEJ MRTVEJ

Anotace: Jsem děsnej tragéd. Zas mě nenapadlo nic optimističtějšího. Tak to aspoň věnuju mladejm lidem co z hecu riskujou život nebo si na něj dokonce sáhnou kvůli nějakýmu zklamání sami.

Naděje umírá ztracená v sobě,
tělo mé mladé spočine v hrobě.

Již nikdy nespatřím tváře svých rodičů,
již více s osudem nedám hru v karty.

Mince pro Charóna přes řeku Styx,
tajemné vědomí kosmické mantry.

Zvedne se příliv, mé tělo odplaví,
do říše věčnosti mou duši vypraví.

Snáší se déšť naděje uvadá,
svírá mě tíseň beznaděj dopadá.

Chodník se blíží jak řítím se k zemi,
most v Pražském údolí, tělo chvěje se mi.

S plesknutím žuchlo, a chvění ustalo,
srdce mé zmatené právě tlouct přestalo...
Autor ZENITZERO666, 30.07.2011
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Monica., Ružka, CULIKATÁ, ŠEDIVÁ MYŠ, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mi z toho běhá mráz po zádech. :-D Tip

31.07.2011 20:31:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí