SEBEKRITIKA, PS

SEBEKRITIKA, PS

Anotace: I krátké verše mohou mít „dlouhou“ myšlenku.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

SEBEKRITIKA
Každého se to netýká
Jak stromy mají pně
mne stíhá celoživotně
Než přepadne mě
touha veršování
o záludnosti jazyka
nemám ani zdání

PS
Při psaní nemyslím na klepy
přesto v tisku dělám překlepy
V češtině zas i hrubé chyby
v textu samé když a kdyby
Vše opravit šlo by lehce
Mně už se vážně nechce

(Další dvě plánované, nebyly připuštěny!)
Autor RU 82, 30.07.2011
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Emmelia, CULIKATÁ, malá slečna, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí