Brouk

Brouk

Anotace: depresivní.. volný verš

Sbírka: Symboly

Zahryzl se
do spánkového laloku
drží se ta bestie
bez svědomí

Lásko
prý voníš deštěm
mne však zapácháš
jak stoka

Brouk, hovnivál?
Ne! Jen kříženec smrtihlava
a světlušky
bizardní bestie

Lásko
k sobě samému
prý páchneš
po loňském létě

Drží se
a saje
iluze, chuť žít
a přežívat

Lásko v celofánu
marně tě hledám
v sebeúctě, v láhvi od vína
sebelásko v sebeklamu?
Autor Satha, 30.07.2011
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, malá slečna, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborně...tleskám!

30.07.2011 21:07:00 | ECHO PARAZIT

Však ti zase láska zavoní,
třeba pod jabloní
či na ledě tě zahřeje ...
A srdíčko ti okřeje.

30.07.2011 14:24:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí