Vzkaz na okně

Vzkaz na okně

Anotace: Směřováno jednomu člověku, kterému už to zřejmě nikdy nepovím.. ale třeba se bude někomu líbit co jsem mu chtěla tenkrát říct..

Já pusu od tebe již mám...
Teď já ti i svou dám.
Jsi ten na kterého myslívám,
ale ty jsi tady a já tam,
stejně jako Wendy to udělám.
Své dobrodružství jsme si zažili
a snad je i na čase abychom dospěli.
Tobě už se to částečně povedlo
:(a mě jakby smet)
Já, ale nechci abychom se loučili!
Já nechci dospět a na vše mít jen vzpomínku.
Chci abychom se ještě bavili
a dobrodružství zažili.
Jak si to zařídíme na tom nesejde.
Hlavně když v srdci na to místo se najde.

VĚŘÍM
Autor Eris Greensun, 30.07.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí