Deštivé rano

Deštivé rano

Slova se spustí jako kapky
jsem tu sám,a plačky
hledám své příští vteřiny
jen ten díl odměny
srdce se brání
já ve hledání
protínám ulici
co k tobě se vrací
i když setmí se,je tichá
bloudící,a plachá
nemá svůj cíl
co jsem nepochopil
kdo ráno kafe dopije
ozvěnu noci co nemiluje
možná se ztrácí
jen cizí ptáci
kdo je vyhledá?
kdo s tím ale počítá
je v duši vyprodáno
tak jako Deštivé ráno.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.07.2011
Přečteno 233x
Tipy 22
Poslední tipující: hatlapatla, labuť, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, Zasr. romantik, Hazentla, ECHO PARAZIT, Květka Š., just me, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo. st

31.07.2011 21:07:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí