Všední

Všední

Anotace: ...

V kapse tak najít kousek zmuchlanýho rozumu
a na srdce dát si okovy.
Tvojí fotku sundat ze zlatýho rámu
a užívat si svobody.

Všedním dnem promilovat se ke štěstí
a nepoznat nikdy podrazy.
Spojit tak naše duše v jednu
a nemít hloupé dotazy.

Topit se v pohledech a bezmezně věřit všemu,
- i milosrdným lžím.
Jen tak se válet v peřinách
a vychutnávat hřích.
Autor rivombroza, 30.07.2011
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, labuť, tato22, ECHO PARAZIT, just me, CULIKATÁ, hloubavá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá, líbí se mi.

01.08.2011 22:37:00 | Psavec

velice pěkně zpracované.

30.07.2011 20:19:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí