CHALUPA NA HORÁCH (A V NÍ NAHÁ LUCIE)

CHALUPA NA HORÁCH (A V NÍ NAHÁ LUCIE)

Anotace: ...

Na staré chalupě po Němcích
Já sobě přiznal všechen hřích
Pod mraky, blesky, křídly hor
Slunce se potápí za obzor

Pradávné příběhy vepsané ve stěnách
Láska, pláč, život, smrt i strach
Vypil jsem všechny ve víně
Když černá kočka usla mi na klíně

Po kraji temně duní zvon
Tak chvíli býti jako on
Jen tak se rozlétnout
Zpívat a nebem plout

Nisa se rozlézá po skalách
Já už zas cítím ten slastný strach
Když Lucie září jako šperk
Nahá a krásná ve městě Reichenberg

Na staré chalupě po Němcích
Potopen v dávných příbězích
Když hlava duní jako zvon
A blízko-Lucie a sauvignon
Autor jethullfan, 31.07.2011
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., Emmelia, fialová, Linzerka, Jiří I.Zahradník, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný příběh...trochu smutku, beznaděje...podporuje představivost.

31.07.2011 12:04:00 | Jiří I.Zahradník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí