Kamínek pro štěstí

Kamínek pro štěstí

Anotace: Lyrika

Mám kamínek, který nese štěstí!
Byla to náhoda. Ta mne svedla.
Předtím na mne černá saze sedla,
když jsem ho našla, tak, na náměstí.

Vy, kteří nevíte, jak to nésti,
když krása už vám zcela zešedla
a smutek chmura do srdce vpředla.
Nebojte se, to není neštěstí.

On se mne přesto ujímá.
On to štěstí se mnou má.
Oblékám si převlek. Navždy?

Šaškovský kabát sluší mi.
Dostal mne kamsi nahoru.
Jak? Učím se říkat polopravdy ...
Autor Maura, 31.07.2011
Přečteno 859x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, Kozoroh 1, Jan Urban, carodejka, vodnař, Septi, lexus, Mbonita, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí