O rumu a o kávě

O rumu a o kávě

Anotace: trochu převrácenej sonet

Pít či nepít?
Tento ďáblův nápoj.
Pít a zemřít.

Vždyť je to mléko hrdinů,
co dodává všem sil
a dělá součet našich dnů.

Samé látky omamné
ať kofein či alkohol
nespeedlej bo namol
hledám verše poutavé

včera jsem byl na kávě
dnes opil jsem se mnoho
nejspíš důvod toho
proč skládám sonet opačně
Autor knuP, 31.07.2011
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí