Tři nuly 0.00

Tři nuly 0.00

Anotace: Dívala jsem se na mobil, kolik je hodin. A bylo 0.00. Tak mě napadlo pár slov, a už to jelo... Psáno nejdříve o úmrtí, ale nakonec o změně, vždyť změna je úmrtí části našeho já... :)

Sbírka: Mé půlnoční chvilky 2.

Jako tři rybníky
vedle sebe,
tři nuly napsány
jsou úředníky.

Tři nuly, jako hodina.
Hodina smrti.
Smrti mladé dívky,
jejíž nešťastná rodina

pláče úplně zbytečně.
"Ona nevrátí se,
už nikdy nebude,
neste to statečně."

Zemřela pro okolí,
přitom žije stále
v našich vzpomínkách
a nic ji nebolí.

Takhle popsala změnu
mladá, veselá dívka.
Jako smrt a odcizení
a přechod k jinému jménu.

Jiný pohled, jiné myšlení.
Jiné záliby, už ji
nepobaví, to co dřív.
Řekněte, kdo se NEzmění?
Autor Rezkaaa, 31.07.2011
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí