Najdi důvod ke svým činům

Najdi důvod ke svým činům

Hledáš ale nenacházíš
důvod ke svým činům
co zrovna cítíš
jaký je postoj k důvodům
když je ani neznáš
je to z tvý hlavy
tak proč to děláš
činy bez důvodů jsou chyby

Bezdůvodné jednání
kde se v tvý hlavě bere
zdá se ti to být férový
nebo tě to ani nesere
tak najdi tu odpověď
proč takto jednáš
učiň svou zpověď
své mysli se zeptáš


Jaký je důvod
ke tvým činům
co je ten původ
tvýho jednání
Autor Double T, 31.07.2011
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí