Čas je relativní...

Čas je relativní...

Anotace: ...a ne že ne

Jak těší se malé dítě na Vánoce
Těším se já na Tvůj příjezd

Jak lovec v ledových končinách
Co lační po kousku zvěře
Lačním já po Tvých rtech

Tak jak lidé toužily
Kroužit na obloze
Tak já toužím kroužit
Prsty po Tvém nahém bříšku

Jak člověk ve středověku
Toužil se dotknout hvězd
Či přistát na měsíci
Toužím já dotknout se Tvojí kůže
A pohladit rty Tvé prsy
.
.
.
Čím dříve máš přijet
Tím více jsem nedočkavý
A tím více mi chybíš
V tom je ta relativnost
Ještě že už to bude za námi
Miluji tě, má květinko
Autor JohnyD., 31.07.2011
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí