Poslední Padající Kapka

Poslední Padající Kapka

Anotace: Naděje ukrytá hluboko v mých pocitech? Možná. Sama nevím...

Čekajíc na dvě křídla
Aby mohla vzlétnout
Sedí na konci světa
Nemůže se pohnout

Hledí na temné moře
Jenž zakrylo slunce
Však vidí stále hořet
Zhaslý plamen svíce

Poslední padající kapka
Co dopadla na hladinu
Z jejích očí spadla ta kapka
Jenž utvořila hlubinu

Vůně soli stále je
Schovaná ve vlnách
Nikdo neví, co je jen
Pravda skrytá ve snách

Skutečnost je nevinná
Nebo ne? Řekni mi
Vše kolem mne ubíhá
Pod mými dlaněmi

Poslední padající kapka
Co dopadla na hladinu
Z jejích očí spadla ta kapka
Jenž utvořila hlubinu

Kde najdu ten pravý svět
O němž stále snívám
Jeví se mi jako květ
Jehož vůní vnímám
Autor Night-owl, 31.07.2011
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí