Natálka

Natálka

Anotace: Bohužel máme na světe rasisty těžkého kalibru,ale to ne jen oni jsou bezcitní

skla rozbít
rozmlátit kamenem
benzín rotlít
a pak
sežehnout plamenem?

jsme předce lidi
bílý žlutí
nebo cikkáni
ale zabíjet
když se nebrání?

mozky mají asi na dračky
zabít nebo alespoň zlámat
kosti
jenom chlast a pak rvačky
přátelé s tímhle pryč
z naší společnosti.

vždyť nejsme ve válce
tak na provaz jím podobní
ať není žádná podobná Natálce
žádné bití nebo pálení
v ohni.
Autor Barci, 31.07.2011
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí