AUTOHAVÁRIE A POSLEDNÍ LET

AUTOHAVÁRIE A POSLEDNÍ LET

Anotace: ....

Probudíš se o něco dřív
než dopadneš na zem
tak živé a tak skutečné
jako když zahřmí
a blesk udeří rázem
do aorty srdečné

ústa na ústa
nabít
a pal na teď
cesta zpátky pomalinku zarůstá
život takhle bezcenně ztratit
na poslední let

plané očí upřené do nebe
vyhlížejí tunel a světlo
jako neonové poutače nočních měst
to andělé už jdou si pro tebe
a tělo duši vypouští aby rozpletlo
slzy z bolestných gest

tep slábne
u v rukou znalců
co handlují o tvůj život s Bohem
jako když rukou mávne
jako když armáda mladých chlapců
co do války táhnou
a svým matkám říkají sbohem.
Autor ZILA78, 01.08.2011
Přečteno 252x
Tipy 24
Poslední tipující: Lorraine, hatlapatla, Psavec, ECHO PARAZIT, Juan Francesco de Faro, Maryje..., CULIKATÁ, Necelá, nejsembásník, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St, vše už bylo popsáno Petrem. :-)

07.08.2011 09:15:00 | hatlapatla

není to žádná exluzivní rýmovačka,ale mě se hrozně líbil obsah,tohle psaní miluju.

01.08.2011 21:49:00 | ECHO PARAZIT

Mrazivá...

01.08.2011 08:55:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí