Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: ....básnička na slova,která všichni tak často a rádi používáme,ale jejich význam se mění i jen tím,jak je vyslovíme...

Někdy mám chuť se rozletět
do oblak se dívat.
Polštářky z mraků do rukou vzít
nebeskou modří hříšné tělo oblíkat....

Nejsem však ptáče z pápěří
nohy mi těžknou tíží
a tak snad jen když se sešeří
lítám jak v nebi chmýří...

Nebudu nikdy taková
jak ve snu se mi zdá.
Nebudu anděl útěchy
co sílu a víru rozdává...

Někdy mám chuť se rozletět
svobodu duši dát
dívat se dolů na lidi a smutně se jim smát..
Jenže můj osud zavelel:
\"Nikam! Tady je Tvé místo,
polštářky z mraků načechráš...snad jednou...
až v duši budeš mít čisto...\"
Autor Lada 2, 01.08.2011
Přečteno 310x
Tipy 18
Poslední tipující: Marsinka, Houda, NikitaNikaT., Elisha, tato22, vodnař, labuť, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

Velice dobrý start a ráda dávám Ti ST!***

14.08.2011 16:21:00 | NikitaNikaT.

moc pěkná,vítej na Literu

04.08.2011 09:02:00 | tato22

Pěkná báseň
a vítej na "modráskově"
ať se ti na Literu líbí.

01.08.2011 12:55:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí