Úvaha, Zločinění

Úvaha, Zločinění

Anotace: Další sousto pro Mistry Pěvce

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Úvaha

Ať se děje co se děje
chovám se vždy nesměle
Ať se nikdo už nesměje!
Ani na posvátném tichu
není vůbec nic k smíchu

Buď skromný!
Každý napoví
Prý to zdobí
Je to tak?
Kdo ví?

Zločinění

Odpusť, milý brachu
nebylo mi pomoci
Cílem byl vinohrad
když s boží pomocí
tam bylo co brát
Měsíc koukal z mraku
a tak v nočním tichu
ne však beze strachu
v tom polním pychu
i když jsem se bál
pokračoval jsem dál

Zločinění
Odpusť, milý brachu
nebylo mi pomoci
Cílem byl vinohrad
když s boží pomocí
tam bylo co brát
Měsíc koukal z mraku
a tak v nočním tichu
ne však beze strachu
v tom polním pychu
i když jsem se bál
pokračoval jsem dál
Autor RU 82, 01.08.2011
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí