Samota

Samota

Anotace: Dopělost...

Už odmalička nám říkají pohádky
Krmí nás pořád těmi příběhy s princi
Tam si pro rozhodnutí hodí jen mincí
Konce jsou krásné jako začátky

Jenže dospělost je bolestivě jiná
V ní už nikdo za ruku tě nevodí
V ní už jen sám navždy budeš, na lodi
Kde samota ti spadla do klína

Stejně stále hledáš, najdeš a pak ztrácíš
Toho, kdo za tebe drží kormidlo
Ukáže ti cestu, půjčí ti své křídlo
Vzlétnete, však slabé je, padáš…
… a v hlubinách samoty se opět ztrácíš…
Autor ajuska92, 01.08.2011
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Eresiel, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí