ve formě

ve formě

Anotace: das

mám uplně zajmavej stav
co nedá se popsat ani slovy
mám větší náboj než má dav
však uvnitř s minimem zloby
ale zároven mám chut všechno zrušit
je to zajmavý co mi v hlavě bují
řikám ti že nemůžeš tušit
co vzknikne v hlavě mojí
sem asi fuckt ujetej
a nebo vlastně nevim
ted sem jen moc nalitej
až se tomu divim
Autor ostuda lidstva, 01.08.2011
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skřítek v mojí palici,
směje se světu...
Z vodky,
přes tequilu....

Nedá se,
vrátit zpátky...

02.08.2011 12:38:00 | whiolet

Taky bych chtěl bejt ve formě,ale musím zejtra do práce.

01.08.2011 21:25:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí