Dávné příběhy

Dávné příběhy

Anotace: ......

Tisíce starých příběhů
veze loď pohádková.
A tam, daleko od břehu
je pod hladinu schová.

Moře je na břeh vyplaví
až přijde jejich čas.
Potom je lidem vypráví.
Snad osloví i vás.

Vždyť v sobě lásku skrývají,
tiše z nich moře šumí,
ledová srdce roztají
a slovům porozumí.
Autor danav, 02.08.2011
Přečteno 268x
Tipy 23
Poslední tipující: labuť, tato22, hašlerka, la loba, CULIKATÁ, Antares, Skalsky Pavel, Juan Francesco de Faro, Kapka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pohádková-proto se u moře tak krásně sní a naslouchá....ST.

02.08.2011 07:08:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí