Ten smutek je jen divadlo

Ten smutek je jen divadlo

Anotace: a zrcadlo nespadlo..

Hrajeme v tichu svá představení
slzy ty nejsou na dívání
já vím,ale bloudím
proč slova,co když soudím
nenajdu v sobě ozvěnu
jen ticho,a proměnu
nehledám...
zrcadlo pocitu nastavení
krajina objevení
v tichu loudím
proč slova,já zvolním
že nechci tvojí odměnu
nepotkanou ozvěnu
nepotkám....
kde je jáma,a kde kyvadlo
když svět je jedno divadlo
A ZRCADLO NESPADLO.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.08.2011
Přečteno 275x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, labuť, hašlerka, Juan Francesco de Faro, la loba, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Květka Š., Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vychrlená. Ale pěkná. :-)

07.08.2011 09:08:00 | hatlapatla

asi jedna z nejlepších...rozhodně jí budu číst víckrát-mockrát...

03.08.2011 09:10:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí