Samizdatová revoluce

Samizdatová revoluce

Anotace: jenom tak pro večer...

Sbírka: Poslední zboží

Ach lásko umírání
je pouhé zrání,
jenž se dostává
v duši se poznává.

Ach samizdate můj
zařvy na mě stůj.
Nepiš, nepíš, proč?
Pro pocit?
Pro víru?
Pro narození?
Pro nezapomění?
Pro nic, pro život....
Autor Kalin, 02.08.2011
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí