MYŠLENKY

MYŠLENKY

Anotace: ....

Cenzurované nádraží myšlenek
co některé z nich
jsou věčně na druhé koleji
prázdné a bez lidí
a jiné odbrzděné
když řítí se po kolejích
střemhlav svému osudu

nastolit rovnováhu
a vložit ideologii do davu
ukázat směr existence národu
a zamávat lidem z hradu

obsadit hranice
zastřít víru a náboženství
zalidnit márnice
zdemoralizovat společenství

umlčet pravdu a samostatné myšlení
přehodit vyhybku
jen když se to hodí
protože už se to nehodí

tak pane průvodčí
ukažte zelenou
ať může vyjed další myšlenka
co ovlivní rannou epochu světa.
Autor ZILA78, 02.08.2011
Přečteno 237x
Tipy 23
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, umělec2, Květka Š., la loba, Mbonita, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň hezká.
Komenty Párka k popukání. :-)
st

07.08.2011 09:17:00 | hatlapatla

výbornej remix svých myšlenek a železniční dopravy.

03.08.2011 22:13:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí