Reinkarnace

Reinkarnace

Anotace: ALERT! Tohle je jeden ze prastarých hiphopových textů, rok cca 1995-98 (základka) Dávám si to tu jen abych nezapomněl, tak prosím s rezervou. Když tak to ani nečtěte.

Sbírka: Hip Hopové texty-základka

Sedím ve vlaku,
který nikam nejede.
Nemá ani kola
a pod nima koleje,
ale přece jenom,někam jede,
do novýho života né do nebe
Proč já tu vlastně sedím
to moc dobře nevím,
vím že jsem byl na ulici
začalo se střílet
to kulka mi zařídila
ten posranej výlet.
Vypustil jsem duši
mé tělo je v hrobu
ale mé srdce buší
skrývám svoji zlobu.
Tam nahoře řekli
narodíš se znovu.
A já vystoupil z vlaku
na svou nohu
jsem na zem došlápl
ztrať se,mohu
jo jasně
tady máš klíče
a já najednou vylízám
z nějaký píče...
Autor Caelos, 03.08.2011
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí