Jako ten svlačec...

Jako ten svlačec...

Anotace: ...

Jako ten svlačec
kolem planěk starých plotů
v opuštěných zahradách
kde nikdo jablka už netrhá
a přesto to tam voní
tou zvláštní kouzelnou vůní
obtočená jsem kolem života

Kořeny hluboko v zemi
nechává se plenit
a přesto je co závidět...
Autor oběžnice, 03.08.2011
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., René Vulkán, šuměnka, jitka.svobodova, CULIKATÁ, malá slečna, Petbab, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych... skutečně ze života... ST!***

10.08.2011 18:25:00 | NikitaNikaT.

jóó..tak ta je móóc zajímavá...
četla jsem ji třikrát - má svou jasnou hloubku!!

10.08.2011 13:33:00 | šuměnka

..a je to pěkné..K.

03.08.2011 17:39:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí