Doba na rozhodnutí

Doba na rozhodnutí

Čas žene tě do kouta
vůbec na nic nečeká
ubíhá ti krátká doba
doba to je šílená
na to aby sis všechno
mohl v čas uvědomit
nesmýš myslet na to
co by si mohl zkazit

Tak se rozhodni hned
zítřek teprve ukáže
jestli to byl krok vpřed
nebo tu bude špatně
nebyl čas na přemejšlení
byla to střelba od boku
tak kde hledat odůvodnění
že si zvolil tuto variantu

Bez velkých myšlenek
udělej vážný rozhodnutí
nemysli na svůj zítřek
čas na to prostě není
Autor Double T, 03.08.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí