Figurka

Figurka

Anotace: O tom jak se nenechat zmanipulovat

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Stádo nemyslících tvorů
poslušně jde ve šlépějích
po stopách svých vládců
jsi jen figurka přihlížející
která je bez své tváře
nemá žádnou svou identitu
a je taky v tom stádě
který poslouchá tu autoritu

Tak hledej sám sebe
je to těžký ale jde to
stádo se neobejde bez tebe
co kdyby každej myslel takto
najdi cestu od stáda pryč
nebude to vůbec lehké
nebudou se bát použít bič
ale mít svou svobodu je krásné

Figurko kde máš identitu
už ti jí dávno vzali
jsi jen součástí státu
Autor Double T, 03.08.2011
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásné být sám sebou, ale mnohdy nám to život nedovolí... Hezky napsané :)

03.08.2011 18:21:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí