Dvojitý infarkt

Dvojitý infarkt

Anotace: vytřeštěné

nevyřčené pozdravy
sklence s rozpuštěnou nadějí
závějím nekonečných spánků

položím se
na rozestlané růže
jejich čerstvá vůně
obejme mě sladce.
Hlavu podložím si
zvláště pěkným věncem
a protože
nic není pohodlné jako
mramorové lože
usnu v černém zapomnění
dřív než zchladnou moje žíly.

Svět tichounce couvá dveřmi
jako chůva
nechává mě ve tmě spát
víckrát se už neprobudím
do hlavy se vkrádá chlad.
Autor Krapet, 03.08.2011
Přečteno 492x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi to mé pocity v určitém údobí života.

13.06.2022 16:35:15 | mkinka

já ti budu dávat body i když to bude pitomí....i kdyby si tam nenapsal nic tak to máš za dva....háááá!

03.08.2011 22:19:00 | ECHO PARAZIT

sakra to je pitomý

03.08.2011 19:45:00 | Krapet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí