Herci

Herci

Anotace: Báseň o přetvářce..

Každý z nás je herec svoji doby,
střídáme masky jak denní šat.
Naše pravá tvář čpí někde mezi hroby
a stala se jí postava, co umíme nejlíp hrát.
To bludiště lží nakonec se stává pravdou
neboť pravda je ta lež, které samy věříme.
A ty pevné kořeny často časem vadnou,
hodnoty se změní dřív než to samy zjistíme.
Tak neplačte stáda ovcí, že stáváte se ovčáky
chyťte pevně otěže a buďte samy sebou
Stojíte stále na rozcestí hledící do dálky,
vykročte na ten břeh, než vás vlny znovu smetou…
Autor Buchta, 03.08.2011
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí