Love - as always..

Love - as always..

Anotace: ...

...My mood is like the sky,
ther´s no sun - ther´s no smile,
I realize even now,
that I can lost you everytime...

But I want u to be mine!
Just tell me what u did,
that I want you - not just bit,
I want to know everything about you,
tell me, do you feel it too?

With u is everything so great,
you must be my soulmate

......don´t u think?

(Nechce mi to tu básničku přidat, prý díla bez diakritiky nepřidáváme....co to je za pořádek??)
Autor Janetee, 04.08.2011
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí