Láskou ztrápený

Láskou ztrápený

Anotace: ... inspiraci, touze věčné

Láskou ztrápený srdeční sval
k tangu zas´po letech příjemně zval.

Proč nechat si tanec jenom tak vzít,
proč jeho pozvání nepřijmout a jít ?

Je lepší o lásce jen tak si snít ?
Co takhle uchopit šanci a mít ?

Otevři bránu zakletých bolestí,
štěstí si skrze ně cestičku proklestí ...
Autor Ráchel, 04.08.2011
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí