Jsem tady

Jsem tady

Anotace: ...a co ty?

Jsem tady
však jako stín
rozhrábneš mě gestem
nemluvím
v tom mužském činu zcestném
není východisko

tak odžeňte to psisko
já jsem na kočky...

...a co ty?
Autor Reunion Proximus, 04.08.2011
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Víla, staranna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí