Tea poem?

Tea poem?

Anotace: volná veršovánka

Sbírka: 2009 - ? Čajová truhlice

Stéka a vpíjí se
do duše
Přesto zrcadlí
hořkou minulost

V kalíšku ustává hladina
osudového moku

Stéká a vpíjí se
do srdce
Přesto zrcadlí
hořkosladkou přítomnost

V kalíšku průzračná realita
poskytuje útěchu
pro ty, jenž nemají klidu
pro ty, jenž neznají mír
Autor Satha, 04.08.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí