Setkat se, zahynout...

Setkat se, zahynout...

Anotace: Muselo se to tak stát...

Bublinka s hladinou
setká se v dotyku.
Vědí, co znamená.
Vědí, co cítí.
Čekání na jinou.
Už není úniku.
Narovnat ramena
- nebylo zbytí.
To, že se neminou,
je snad jen ze zvyku.
V objetí spočinou.
Tam končí žití...
Začíná milování.
Autor Descardea, 04.08.2011
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, lullaby, tato22, Désolé
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí