Ať zmizím

Ať zmizím

Anotace: ...

Celý den se na mě mračíš,
udělal jsem něco špatně?
Ne, ne ty nikdy,
říkala jsem, že je mi blbě.

(jak chovat se mám normálně,
když miluji Tě).


Čím víc se bráním,
tím víc trpím,
každičkou vteřinu
na tebe myslím,
kdyby to šlo
radši zmizím
dokud to nebude hotové
ať Tě radši nevidím.

Nic není v pořádku,
nesním si pohádku,
už chápu, proč říká se
umřít na lásku.

Citově vzato
rány hnisají
zánět už je
v celém těle
a nikdo
lék nenachází
nešťastné srdce
jen tak se nezahojí.
Autor Niky88, 04.08.2011
Přečteno 372x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Jiná, tato22, Danger, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ále to zas bude ok, člověk se tomu čertoj nemá tak odevzdávat..

26.08.2011 23:59:00 | J's ..

Bolavé dílko :-( zalíváš láskou srdce a ono nekvete...
Přeju co nejrychlejší uzdravení.

11.08.2011 06:17:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí