Slad kalu

Slad kalu

Anotace: krvavý květ a smrt rozpuštěná na jazyku

Na celém světě snad jen ten chápe

co ztratil víru v poznání
i v boha, co nás pohání,
jen ten co skáče přes kaluže
své vlastní krve
jen ten může
jen když sám ji tam scedil
jen ten, a ne-li on, pak...
.............................nikdo

že to, co chci,
je sladký jed,
je prudká bolest, mrtvý květ,
otrava náhlou inhalací
pocitů
které se mi vrací,
když v života zápalu
ochutnávám
slad kalu.
Autor Krapet, 04.08.2011
Přečteno 220x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, James Libustka, Gabrielle, tato22, Donne, staranna, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí