Realita

Realita

Anotace: skutečnost

Fotila jsem trosky hradu,
on tam visel hlavou dolů
na malinkých nožičkách
drápky přichycený k stolu.

Zaměřila jsem blesk
probudil se, lekl a proti mě vzlétl.
Držel se pevně mých vlasů,
když pádila jsem z kopce k lesu.

Tam se chechtal kamarád.
Myšku z hlavy vymotal
a když blány roztáhl
byla náhle děsivá,
i když měla maličká,
vyděšená očička.

A já od té doby nosila,
kapsy plné česneku na toho upíra.
Autor patricie, 05.08.2011
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: khantengri, tato22, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí