Bloudění

Bloudění

Anotace: bloudění

běžec co končí v prázdnotě
obelhané nahotě
co z nároží na tě křičí
myšlenka bez řečí
jen dívčí stín,a cigareta
co tady zůstává
jaká je drahota
bez prázdných lží a gest
co v koutě postává
lovec všedností a tváří
neprodaný pocit
co v srdci nejde nosit
jen dej se do hledání
v samotách ....
bloudění.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.08.2011
Přečteno 207x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, labuť, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, la loba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí