2. DODATEK

2. DODATEK

Anotace: Druhý dodatek ústavy Spojených Států je stejné bezpečnostní riziko jako teroristické hrozby fanatiků nenávidějící tutu zemi. Zbrojařské koncerny se staly nedílnou hybnou silou Americké politiky i ekonomiky a mají své lobisty i v hlavním městě D.C.

Cvaknutí kovu
a tupý zvuk
svištění olova
prořízne vzduch.

Kulka letí vzduchem
píše příběh krátký
nezvratný čin
není cesty zpátky.

Kulka si letí
ke svému cíli
zhasnout něčí život
potrvá to chvíli.

V životě obou
osudový zvrat
jeden z nich je oběť
ten druhý je vrah.

Musíš si rozmyslet
na který straně stojíš
když kráčíš po ulici
a zbraní se bojíš.

Výstřel vyšlehne
a do těla sedne
mají svojí mentalitu
s ústavou to nehne.

Ze škol se stala
válečná zóna
nechoď ven
uč se radši doma.

2. dodatek
je masový vrah
kam se hrabe Al-Kaida
Státy tíží strach.

Kdo si vezme na triko
bezpečnostní riziko
když je střelnou zbraní
tolik lidí zabito?

Washington D.C.
korupce tíží
mladý blbci končej
pod dalšími kříži.
Autor ZENITZERO666, 05.08.2011
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: Ružka, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Květka Š., Donne, ŠEDIVÁ MYŠ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi výstižné.Dávám ST.

05.08.2011 23:56:00 | Ružka

Skládám poklonu téhle básni.

05.08.2011 11:19:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí