Radlická

Radlická

Anotace: Chvilka čekání na Radlické v Praze, v parku u kaple sv.Jana Nepomuckého. Snaha o zachycení reality. 05.08.2011

Moderní budovy v dolině stojící,
okolo stromy co chytají smog,
všude tu kolem je mrtvolno...
v záplavě zeleně do očí bijící.

Vedle nich kaplička svatá tu stojí,
naproti mohyla - na ní je pán,
zlato z něj třpytí se do okolí,
pod ním je psáno Nepomucký Jan
Autor Psychicky.labilni, 05.08.2011
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí