Čím pro Tebe vlastně jsem

Čím pro Tebe vlastně jsem

Anotace: ...

Sbírka: Ticho

Jen ztěží uvidíš
mé slzy
když jen na zem se díváš
už dávno nepatřím
do Tvých snů
už dlouho
o něčem jiném sníváš
najevo nedáváš
čím pro Tebe vlastně jsem
a já bych ráda věděla
čím že to pro tebe
vlastně jsem?
...
Po několika měsících
mám pocit
že ztratila jsem sebe sama
vídám svou tvář v zrcadle
ale tvář v něm
mi není zcela známá
Necháváš mě tady
samotnou
ztracenou
...
Už nikdy nespatříš
mé slzy
stejně se pokaždé
jinam díváš
a neobejmeš
nepohladíš
někdy mám pocit
že tě to mrzí
ale můj pocit
se pak na prach
rozpadne
...
Autor TedelyBear, 05.08.2011
Přečteno 343x
Tipy 14
Poslední tipující: fijalka, hatlapatla, René Vulkán, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, tato22, Lexisa, Boudicca, hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí