Není dost času

Není dost času

Anotace: Inspirace : INXS - Not Enough Time

Ztratil jsem slova v tvém náručí
hledajíc smysl svého zlomeného srdce
Kdybych jen mohl být pro tebe vším,
šli bychom teď alejí ruku v ruce,
život snažší by byl

Není dost času pro vše, co pro tebe bych chtěl
Není dost času pro všechny polibky
Pro všechny doteky
Pro všechny noci, co by nás spojily

Zastavíme čas
jen pro nás dva
Zastavíme čas,
až budu tvůj, ty má

Bojujeme s koncem, abychom přežili,
a přitom stačí milovat
S láskou se stáváme nesmrtelnými,
posledními na zemi,
kde ztrácím slova v tvém náručí
a snažím se najít smysl své bolesti
Kdybych jen mohl být tvým vším
Kdybych jen mohl být tvým vším...

Není dost času pro vše, co pro tebe chci
Není dost času pro každý polibek
Není dost času pro všechnu mou lásku
Není dost času pro každý můj dotek

Není dost času pro vše, co pro tebe chci
Neni dost času pro každý polibek
A každý dotek
A všechny noci, které nás spojí...
Autor unstoppable, 06.08.2011
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí