Život, co nás zamyká

Život, co nás zamyká

Anotace: ***

Život je šílenství,
co zavírá nás, zamyká
Nevolej, jestli chceš vidět klíč
Rozhlédni se kolem - je tu jen tma,
pár pavučin a zápach z ulice
Mříž pach života nezastaví
Nedýchej, ať tě to nepohltí
Ty nejsi ten pravý
pro život,
pro naději
Nech tahle slova jen tiše plout
zmatenou rozervanou myslí
Nech chlad obejmout
tvé dny příští
Poddej se
Klekni
Ač byl ti život dán,
nikdy vlastně nebyl tvůj
Nebyls varován?
Tak už se nelituj
Jsou věci, co prostě nevracíme rádi
Snaž se to tak brát
Jen zavři oči
A možná uvidíš ten klíč,
až budeš umírat
Možná se ho na chvíli dotkneš
a uvěříš, že patří jen tobě,
než usneš ve svém hrobě,
v chladu a ve tmě, co tě prostoupí
Nebuď hloupý
Život je šílenství,
co zavírá nás, zamyká
v kleci, v níž žít se snadno přivyká
a z níž tak těžko se utíká...
Autor unstoppable, 06.08.2011
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí