ÓDA NA ANIČKU

ÓDA NA ANIČKU

Anotace: Složeno několik hodin před narozením

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Světlo světa zřela naše Anička!

Zatím je taková - no – maličká.

Zanedlouho však přijde chvilička,

kdy bude jíst všechno i vajíčka

a nechá se líbat jen na líčka

Potom si najde svého koníčka

až i z ní jednou bude mamička.

Pak z ničeho nic a další Anička!

Ať promine, ta naše malá holčička,

že nový život vítá stará písnička.
Autor RU 82, 06.08.2011
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, hloubavá, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blahopřeji! Ať ji provází životem zdraví, štěstí, úsměv a dobří lidé.

06.08.2011 16:20:00 | hloubavá

..ať Aničce jen štěstí kvete
ať se ji líbí na tomto světě..

06.08.2011 15:18:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí