V tvých myšlenkách

V tvých myšlenkách

Anotace: myšlenkách tvých

Počítej že se ti ztrácí
lásky co jsou na úřadu práce
zadarmo se nedá štěstí vzít
kdo slova vrací
v soukromé válce
jen blázen umí snít

začínej,když ztrácí
samozvaný vládce
proč umí klít
možná jen se v tobě kácí
co zvládá lehce
chce mít klid

V slovech a závějích
V MYŠLENKÁCH TVÝCH.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.08.2011
Přečteno 249x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, hatlapatla, CULIKATÁ, Psavec, anděl s modrými křídly, hloubavá, Květka Š., Mbonita, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí